El blog d'en Joan Ferran

19.4.15

XAVIER TRIAS NO JUGA NET....








LAS TRAMPES DE XAVIER TRIAS

 El destí ha permès que les paraules Trias i trampes comencin amb les mateixes lletres. Sí, sota la falsa imatge d’un alcalde de Barcelona sense complexes s’amaga un polític no gaire “legal” amb les formes i poc respectuós amb les lleis. No ho dic jo; ho diu tota l’oposició i la Junta Electoral que han reaccionat en tromba davant l’incompliment per part de Trias de les indicacions de la Ley Orgánica de Régimen Electoral. 

Xavier Trias fa trampes quan inaugura sense poder inaugurar, quan passeja tallant cintes dels equipaments i serveis que el seu equip de campanya li prepara. Un servidor de vostès no parlarà de les converses entre el pequeño Nicolás i Javier de la Rosa. No, prou empastifat està el país com per que encara burxem més a la ferida. Xavier Trias sabrà si li convé donar explicacions al respecte. Tan sols comentaré que les trampes del candidat convergent d’avui no són noves. Les hemeroteques en poden donar fe. 

Fa pocs dies un bon amic periodista em recordava una vella campanya electoral en la que l’actual alcalde apareixia en un anunci duent una poma a la mà. Xavier Trias es presentava a la ciutadania vestit amb bata blanca de metge en actiu, duent al coll un fonendoscopi i recorrent la ciutat amb la fruita a les mans. Aquell candidat repartia pomes vermelles i llustroses com les del compte de la Blancaneus però... Ai! Poc temps després la Comissió d’Investigació Parlamentària del Cas Palau va preguntar un munt de cops si uns diners destinats al foment de la cultura havien estat emprats per CDC per pagar la campanya de la poma i del seu embolcall.
 Ja ho veuen, fa tan de temps que Trias i Trampes comencen igual que a la Junta Electoral li ha estat molt fàcil emetre una opinió condemnatòria.