El blog d'en Joan Ferran

2.11.11

BOI , DURAN I L' HOMOFÒBIA.....








PREGUNTA


Les direccions dels grups parlamentaris acostumen a decidir les intervencions dels seus diputats en funció dels temes d’actualitat, o de conveniència política. Avui tenia preparada una pregunta adreçada al conseller Boi Ruiz i no ha estat possible la seva substanciació en el ple del parlament català. He decidit penjar-la en el blog malgrat ser conscient de que no rebrà resposta del govern. Deia així:
---Senyor conseller, volem conèixer la seva opinió sobre declaracions i comentaris reiterats d’ una de les persones que assisteix a les reunions del govern al que vostè pertany- ens referim, òbviament, al president de la representació de la Generalitat en la comissió bilateral estat-generalitat, senyor Duran Lleida.
El senyor Duran diu que cal facilitar les “teràpies reparatives” a les persones homosexuals que ho sol•licitin. Volem saber ,senyor conseller, què en pensa vostè al respecte.
Te algun pla específic en cartera?
Te previstes retallades?
No li estranyi que preguntem això senyor Boi Ruiz. El govern al que vostè pertany es va donar molta pressa en complir els desitjos del senyor Duran quan va demanar la modificació de determinats impostos dient que obeïa al seu programa electoral.
Doncs be, el programa de CiU també diu en el seu punt 377, el següent:
Crearem punts de suport per a famílies amb necessitats especials de tipus psicològic i emocional davant l’existència del fet gai en la unitat familiar.
Si-us-plau senyor conseller expliqui’ns com funciona això.
Encara no ha començat la campanya electoral i Duran Lleida, en nom del seu partit ja ha fet enrabiar a mig mon. Bisbes, gais, fills de immigrants, treballadors del camp, andalusos...
El seu candidat diu que parla clar, que ell no fa populisme...nosaltres pensem que vol passar el rasclet per les franges de vot que es disputa amb el PP. Ep! Legítim tot això.
Segurament no son les enquestes del CEO les que inquieten al senyor Duran sinó totes les altres. Però el que diu te un preu polític i moral. Probablement la valoració del senyor Duran necessita el suport de la banca alemanya..
Estic segur que les recents declaracions del senyor Duran no li fan gens de gracia al president Mas. Vostè, senyor Boi Ruiz, esta d’acord amb l’homofòbia , classisme i sectarisme que gasta en campanya el fins fa poc polític més valorat?