El blog d'en Joan Ferran

4.9.10

SOBRE CELESTINO CORBACHO....



NOTA PREMSA PSC

Ferran: “A la resta de partits els preocupa que Celestino Corbacho pugui aportar coses importants a la candidatura del PSC”
El portaveu socialista destaca que “a diferència de CiU, el PSC no té un mesurador de catalanisme


El portaveu adjunt del grup socialista al Parlament, Joan Ferran, ha fet una valoració “altament positiva” de la incorporació de Celestino Corbacho a les llistes del PSC i ha afirmat que “l’anàlisi, tan arrauxat, de les resta de formacions polítiques es deu a que els preocupa que el senyor Corbacho, amb la seva forma de ser i la seva trajectòria, pugui aportar coses importants a la candidatura del PSC”.
Ferran ha assegurat que “si tothom critica la incorporació de Celestino Corbacho és perquè segurament els preocupa que estigui a les llistes del PSC”. En aquest sentit, el portaveu socialista ha recordat que Corbacho “ve avalat perquè va tenir una excel·lent actuació com a alcalde de L’Hospitalet, va ser un excel·lent president de la Diputació de Barcelona i li ha tocat l’etapa més dura de la crisi econòmica i de la lluita contra l’atur”. “Pensem que és una persona que sempre ha mostrat molt rigor i molta serenitat, ha estat sempre fidel al PSC i un company de batalla del president Montilla”, ha afegit.
Joan Ferran també ha explicat que “a diferència de CiU”, el PSC “no té un mesurador de catalanisme”. “Sabem que tots els militants del PSC tenen una aposta clara pel catalanisme polític, com tots els militants del PSC tenen una aposta clara pel socialisme”, ha conclòs.
El portaveu adjunt socialista ha fet aquestes declaracions a la seu del PSC a Barcelona, on avui s’hi ha celebrat el Consell Nacional de la JSC per designar els candidats de les joventuts socialistes, entre els quals el seu primer secretari Javier López, a les eleccions al Parlament de Catalunya.
veure més