El blog d'en Joan Ferran

4.8.10

EN UN PAIS "NORMAL" MAS I FELIP PUIG JA HAURIEN DIMITIT



En un país "normal"....

Tan afeccionats com són darrerament Artur Mas i Felip Puig a fer declaracions criticant als seus adversaris polítics sobta que, davant l’allau d’indicis, dades i informes de l’Agència Tributària callin o donin excuses absurdes i estúpides.
El diccionari de la llengua catalana defineix “pocavergonya” com la persona desvergonyida, sense vergonya, brètol. Doncs sí, cal se molt pocavergonya i mesquí per negar les evidències mostrades per un munt de documents, amb proves, i tenir la barra de qüestionar un excel·lent treball pericial de l’Agència Tributària.
Diguem-ho clar, en un país “normal” Artur Mas i Felip Puig haurien presentat automàticament la seva dimissió com a dirigents polítics en actiu d’una formació agafada “in fraganti”. Tan si tenen coneixement el finançament irregular del seu partit –això és delicte- com si no en tenen per irresponsabilitat i negligència, no estan eximits de culpa.
Amb quina fulla de serveis pot presentar-se CiU a les eleccions desprès del cas Palau-Trias Fargas-Ferrovial? Amb quin eslògan de campanya?. A la vista del que succeeix, i de la manca d’explicacions dels dirigents convergents, si Convergencia guanyés les eleccions –els ciutadans no ho vulguin- el país rodaria irremissiblement, un altre cop, vers un nou univers Millet/4%. No ho dubtin.