El blog d'en Joan Ferran

7.8.10

CiU VOL TORNAR AL: ALÓ,PRESIDENT !! ESTIL PUJOL



NOTA DE PREMSA PSC


“Observem amb preocupació el plantejament regressiu de CiU
El portaveu socialista aposta per “ continuar amb el desenvolupament del que marquen les directives europees” pel que fa al finançament dels mitjans de comunicació públics


El diputat i portaveu del grup socialistes-CpC, Joan Ferran, ha manifestat que “observem amb preocupació el plantejament regressiu de Convergència i Unió” pel que fa al funcionament dels mitjans de la CCMA. Segons Ferran, “CiU planteja un gir radical de la Corporació per tornar al model dirigista de quan governava Catalunya”.
Joan Ferran ha assegurat també que el PSC aposta per “continuar amb el desenvolupament del que marquen les directives europees” sobre mitjans de comunicació públics, que segons el diputat socialista “estableixen clarament que el model de funcionament ha de ser un model mixt”, tot i que ha apostat per una “reducció progressiva de la publicitat dels mitjans públics catalans en un espai raonable de temps”.
Finalment, el portaveu socialista s’ha mostrat clarament contrari a “desfer el camí ja fet amb la Llei de d’Audiovisual de Catalunya”, ja que en la seva opinió això suposaria una “regressió després dels esforços ja fets per despolititzar i professionalitzar els mitjans públics catalans”.