El blog d'en Joan Ferran

19.5.10

CDC REACCIONA COM EL PP DE CAMPS DAVANT LES EVIDÈNCIES DEL CAS MILLET




CDC té les sabates brutes

No deixa de sorprendre el cinisme polític i les declaracions d’en Felip Puig davant les evidències que vinculen a CDC amb pagaments irregulars efectuats per empreses constructores vinculades a Fèlix Millet i a la fundació Trias Fargas. CDC i Felip Puig tenen un problema amb els Tribunals, i no precisament amb el Tribunal Constitucional sinó amb aquells que jutgen delictes comuns.

La notícia apareguda avui a El Periódico és quelcom més que una insinuació, és una evidència manuscrita i documentada. CDC ha d’explicar què sap de la comptabilitat “B” del Palau. No oblidem que els fets tenen lloc durant l’etapa en què Artur Mas exercia de Conseller en Cap i es trobava en plena campanya per les eleccions del 2003.

Les coincidències comencen a ser escandaloses. Les relacions perilloses entre algunes empreses constructores i les campanyes de CiU surten a la llum, Àngel Colom encara no ha aclarit qui el va recomanar i de quants diners disposava, Xavier Trias va pagar actes de campanya electoral amb diners per potenciar activitats culturals...

CDC té brutes les sabates, i escampen mala olor al caminar. Cal que Artur Mas s’expliqui. No s’hi val fer-se l’ofès. Davant la contundència dels fets, la direcció de CDC ha de donar la cara.