El blog d'en Joan Ferran

20.4.10

PER SANT JORDI UN LLIBRE ,UNA ROSA I UN CD..



El consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha estat objecte d’atenció política i mediàtica durant aquestes darreres setmanes. L’elecció d’ Enric Marin , com a nou president, en substitució del Sr Albert Sáez ha propiciat un debat dur i intens en el plenari del parlament català.
Com es freqüent en aquest casos he rebut critiques creuades de mil cantons; gairebé tots els portaveus parlamentaris han al·ludit a la meva novel·la “Maleïda crosta” per argumentar les seves posicions respecte a la radio i televisió pública del país. Gràcies! han estat vostes molt amables.
Malgrat això he de dir que alguns dels seus comentaris reflecteixen un desconeixement profund de la temàtica del llibre i del seu contingut.
Sobre la famosa “crosta” podem trobar dues interpretacions. Una, en el meu relat referit a la tele i ràdio publiques. L’altre, en la magnifica cançó del mateix nom que canta Gerard Quintana i que ens parla de la Memòria Històrica.
Aprofito la proximitat de la diada de Sant Jordi per recomanar, de nou, la adquisició del cd d’ en Gerard, del meu llibre i la seva lectura assossegada. També una relectura pels que ja ho varen fer fa un temps. Torna a ser d’actualitat...
Crec que es un bon llibre per regalar i acompanyar la rosa..