El blog d'en Joan Ferran

10.2.10



NOTA DE PREMSA PSC

Ferran-Ple monogràfic
: “Esperem que CiU i el senyor Mas expliquin alguna proposta, ja que fins ara només els hem sentit criticar i anunciar preses de pèl
El portaveu socialista confia comprovar si la federació “té alguna idea menys tronada que la d’abaratir l’acomiadament dels joves a costa de les polítiques socials
El portaveu adjunt del grup Socialistes-CpC, Joan Ferran, ha celebrat avui l’anunci del President de la Generalitat de comparèixer al Parlament per tractar la situació econòmica i ha considerat que “serà molt il·lustratiu del compromís d’aquest govern i del lideratge del President Montilla en la lluita contra la crisi”. Davant d’això, ha afegit, els hem sentit criticar i anunciar preses de pèl com abaratir l’acomiadament dels joves”. “esperem que CiU i el senyor Mas expliquin alguna proposta positiva.
El portaveu socialista ha recordat que el President de la Generalitat “va ser un dels primers dirigents polítics a reconèixer que estàvem davant una crisi econòmica, el primer a comprometre’s en la seva superació tot i tractar-se d’un fenomen global i un treballador incansable en la presentació de propostes”. En aquest sentit, ha posat com a exemple el Pla Montilla de 30 compromisos contra la crisi, el primer dels quals ja s’ha signat amb el món local.
Segons el portaveu socialista, “mentre el President de la Generalitat agafava la iniciativa, el senyor Mas s’ha limitat a torpedinar i criticar totes les propostes sense presentar ni una sola alternativa”. Per tant, ha afegit, “el ple per parlar de la crisi serà una excel·lent ocasió per comprovar si Mas té alguna idea menys tronada que la d’abaratir l’acomiadament dels joves a costa de les polítiques socials o abaixar els impostos sense encarir els serveis”.
veure més