El blog d'en Joan Ferran

7.10.09

TRIAS PLAGIA A LEWIS CAROL I ES CONVERTEIX EN EL CONILL BLANC




NOTA DE PREMSA PSC

“Xavier Trias ha de DESPERTAR la seva CONSCIÈNCIA i respondre si diners que anaven al cultiu de les arts han acabat a les seves campanyes

Joan Ferran afirma que en el cas dels diners rebuts per la Fundació Trias Fargas “no s’hi val només dir que és legal, CiU ha de donar explicacions”
El portaveu adjunt del grup Socialistes-CpC, Joan Ferran, ha afirmat avui que Xavier Trias, “aquests dies molt entretingut en preguntar-se si l’alcalde de Barcelona està despert, que ho està i molt, el que hauria de fer és despertar la seva consciència i respondre si diners que anaven al cultiu de les arts han acabat a les seves campanyes”, en referència als diners que va rebre la Fundació Trias Fargas del Palau de la Música.
Respecte al cas Millet, el portaveu socialista ha considerat que “s’ha de tenir confiança en la Justícia” i que “s’ha de ser prudent, però no ingenu”. “Moralment és correcte o no és correcte? És ètic o no és ètic?”, s'ha preguntat Ferran, per qui “no s’hi val només dir que és legal, CiU ha de donar explicacions”. “El mecenatge i els elements artístics s’han finançat des dels poders polítics, però per primera vegada es dóna la relació contrària, revertim el mecenatge i això exigeix explicacions polítiques”, ha afegit.
“Ara que el senyor Trias es fa fotos amb rellotges, que aquests serveixin per despertar la seva consciència i la seva memòria, per saber si sabia o no d’on venien aquests diners i si això és lícit o no”, ha explicat.

Fermesa i solidesa del Govern de la Generalitat

Joan Ferran també ha fet balanç del Debat de Política General i ha afirmat que va demostrar “la fermesa i solidesa del Govern i el president Montilla, amb propostes damunt la taula que poden ser contrastades en futurs debats parlamentaris”. Davant d’això, ha assenyalat, trobem “la necessitat de CIU de buscar confrontacions i intentar esberlar el Govern”, una actitud que “no és positiva pel país”.
****************
El Conill Blanc ès un personatge de Lewis Carol de "Les aventures d'Alicia en el pais de les meravelles" Aquest personatge amb rellotge es plagiat per en Trias-veure foto-oblidant que passa sempre corrent i cridant:
"Déu meu ! Déu meu ! que tard que arribo!
Doncs be, aquest cop, en XavierTrias també ha fet tard.
Poca imaginació i memoria la dels convergents barcelonins.