El blog d'en Joan Ferran

10.6.09

DECLARACIONS DES DE EL PARLAMENT....




CiU i PP es busquen mútuament com si estiguessin en zel”

Joan Ferran afirma que “els nostres adversaris polítics de la dreta està neguitosos perquè veuen que l’esquerra catalanista continua sumant
El portaveu adjunt del grup Socialistes-CpC al Parlament, Joan Ferran, ha afirmat avui que “estem en un moment en què CiU i PP es busquen mútuament com si estiguessin en zel”. “CiU i PP s’estan buscant l’un a l’altre i estan sembrant el terreny per pactar sense adonar-se que tots dos estan radicalitzant les seves posicions”.
Segons Ferran, “el radicalisme que mana a CiU és el més sobiranista i al PP, l’espanyolista, però a la pràctica trobem que es busquen, que volen pactar, que somien en fer acords, i en reeditar pactes del passat, com el del Majestic”. “És possible que el senyor Aznar aprofiti la visita d’avui a Barcelona per passar pel carrer Còrsega”, ha ironitzat.
Les obres són de qui les fa
Joan Ferran s’ha referit a les declaracions d’Oriol Pujol afirmant que totes les obres que s’inauguren ara es van decidir durant els governs de CiU i ha afirmat que “les obres les fa qui les fa, i és aquest Govern; el mèrit no és dir el que s’ha de fer, sinó fer-ho”. “Al final de la legislatura –ha afegit– tindrem un gruix d’acció de govern infinitament superior al de CiU, i els nostres adversaris polítics de la dreta està neguitosos perquè veuen que l’esquerra catalanista continua sumant”.
Sobre la negociació del nou sistema de finançament, el portaveu socialista ha assegurat que “si el Govern de Catalunya tingués l’actitud mental de CiU, hauria tingut acord al setembre, però com que no té aquesta actitud entreguista ni fotografística, no calla i no callarà fins que tingui alguna cosa raonable pels interessos de Catalunya”.