El blog d'en Joan Ferran

8.11.07

TRIAS IRRESPONSABLE I BUSCA-RAONS




PSC considera a Xavier Trias irresponsable, rondinaire i busca-raons
Ferran: les recomanacions de Trias respecte als aficionats del Glasgow hagueren generat violència i estralls
Davant les crítiques llençades per en Xavier Trias contra l´Ajuntament de Barcelona amb motiu de la arribada masiva, i ocupació de l´espai públic, per part de milers d´aficionats escocesos el Primer Secretari dels socialistes barcelonins, Joan Ferran, ha manifestat:
“L´exigència de mesures dràstiques i expeditives reclamades per en Xavier Trias contra alguns actes incívics d´aficionats escocesos d´haver-se dut a terme hagueren provocat situacions de violència no desitjada i disturbis a la ciutat de Barcelona. La organització, prudència, paciència i professionalitat de la guàrdia urbana va saber evitar mals majors”
Joan Ferran ha afegit:
“Des del PSC lamentem l´actitud poc institucional i busca-raons d´en Xavier Trias i la seva fingida indignació. En les seves paraules comprovem que s´obvia el raonament i s´actua irreflexivament. Amb aquestes declaracions Trias esdevé un polític irresponsable i rondinaire.”
Ferran ha continuat dient:
“Des del PSC donem total suport al govern municipal barceloní en la seva decisió d´impulsar acords, tant amb el FC Barcelona com amb la FIFA, per actuar preventivament”.
NOTA PREMSA PSC