El blog d'en Joan Ferran

23.10.07

Als socialistes barcelonins



El proper dia 6 de novembre el company/alcalde Jordi Hereu donarà una conferència/debat. Volem que aquest sigui el tret de sortida d’un ampli procés de reflexió i debat que, paral·lel al generat des del partit a nivell nacional, concreti les línies d’acció i de pensament dels socialistes a les grans ciutats. L’aparició de nous fenòmens i circumstàncies a la si de les grans urbs precisa d’una actualització permanent de les nostres propostes i de la nostra teoria. Encetem doncs un període de reflexió que no té perquè interferir als processos electorals del mes de març, però, que no pot, ni deu, ser ajornat.

L’equip de govern de la ciutat i el partit a Barcelona estan en condicions, i precisen, donar un nou impuls al socialisme en l’horitzó del novè Congrés del PSC-Barcelona. Som hi! Com us he dit anteriorment la conferència del nostre alcalde és un punt de sortida. La resta del camí la hem de fer plegats creant espais de discussió i debat.

Us animo a participar i a convidar a la discussió a totes aquelles persones que es vulguin comprometre en aconseguir una ciutat més feliç, dinàmica, rica i solidaria.

Crec que ara ens convé escoltar molt per actuar millor.
Si voleu assistir a la conferència/debat truqueu al 933026016