El blog d'en Joan Ferran

19.11.06

El 20N d´en Mas



A CiU continuen sent fidels devots de Sant Tornem-hi. Durant el darrer Consell Nacional convergent celebrat a Bellaterra Artur Mas ha tornat a lamentar-se de la seva trista situació. Que si la democràcia es debilita per que ell no és president, que si el Govern d’Esquerres fa un us pervers de les normes, que cal reformar (ara, després de 20 anys i amb presses!!) la llei electoral, que les consultes del President del Parlament Ernest Benach són una comèdia formal... Apa fot-li que és de Reus!
Romanços i excuses de mal pagador. Cap autocrítica sobre el seu estil de fer oposició o campanyes electorals, cap anàlisi sobre la pèrdua de vots constants dels darrers anys... Això sí, molta ràbia continguda que serà avui exorcitzada en un gran acte victimista al Palau de Congressos de Barcelona. Avui, precisament avui, 20N els convergents ens volen fer creure que estimen més a Catalunya que a ells mateixos i, de passada, escampar al vent que tots els demés són uns amorals.
De petits, a classe d’història, ens explicaven la famosa frase de la mare de Boabdil, el darrer rei nazari de Granada, en veure plorar el seu fill per la pèrdua del regne. La recordeu? “No ploris com una ...