El blog d'en Joan Ferran

7.6.06

Piqué i Cia


Vénen i seguiran venint. Els principals dirigents espanyols del PP han decidit visitar Catalunya per tal de donar suport al NO. Ho fan sense tenir cura de les formes, sense delicadesa ni anàlisi prèvia del que passa aquí. Fan comentaris matussers sobre els jueus, el nacionalisme o el marxisme... Diuen, com Esperança Aguirre, tenir arrels catalanes i estimar el país. Afirmen sentir-se perseguits i maltractats. Ens volen afalagar i alhora fer-se les víctimes. Apel·len a la democràcia mentre farceixen les seves paraules amb un sac de mentides.

Intueixo que Josep Piqué està fotut. Ho està perquè ha hagut de claudicar. Ho està perquè veu com els sectors més reaccionaris del seu partit li marquen la política i la campanya. Ho està perquè els únics actes multitudinaris de la seva formació els protagonitza gent com Aleix Vidal Quadras. Ho està, també, perquè el discurs dels seus amics no és homologable amb el de la dreta civilitzada europea.

Volen saber vostès les intencions de tanta mobilització pepera? Molt senzill, arreplegar tots els NO, els seus i els dels altres, per lluir-los a Espanya.

Pobre Carod! Entre aquesta gent del PP i alguns dels seus li han pres la cartera amb el NO. Piqué i Cia no perdonen.
Article que m'han publicat a l'e-noticies